لزوم کاربردی کردن منابع سلامت معنوی برای گسترش جهانی

ساخت وبلاگ
  1. قرآن و عترت

یکشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱

شرافت بیان کرد:

لزوم کاربردی کردن منابع سلامت معنوی برای گسترش جهانی

سلامت معنوی

عضو خانه خیرین ایران با اشاره به اقدامات این مرکز در زمینه سلامت معنوی، بر لزوم تجمیع منابع و گسترش نگاه جهانی به سلامت معنوی تأکید کرد.

به گزارش مفدا، محمد شرافت، کارشناس بهداشت و فعال مدنی در حوزه سلامتِ معنوی ایران در گفت‌وگو با ایکنا، با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های موجود در حوزه سلامت معنوی گسترش نگاه جهانی به تأثیر معنویت در سلامت است؛ اظهار کرد: نگاه ما به مبحث معنویت یک نگاه جهانی بوده و این تفکر را داریم که تأثیر آن در سلامت را با یک کار علمی و کاربردی عملی می‌توان جهانی کرد چنانکه اهمیت آن را سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی بهداشت مانند سازمان بهداشت جهانی درک کرده و آن را در تمامی جهان به عنوان یکی از ابعاد مهم و البته فراموش شده سلامت ترویج کنند.
وی با بیان اینکه برای جهانی کردن نگاه معنویت به سلامت به دنبال انجام کارهای زیرساختی در این حوزه هستیم، افزود: در این راستا مقالات مختلفی توسط گروه‌های علمی نگاشته شده و تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه نیز منعقد شده است.
به گزارش ایکنا، مقالات مختلفی توسط گروه‌های علمی نگاشته شده و تفاهم‌نامه‌هایی بین دانشگاه و حوزه‌های علمیه انجام داده و به دنبال کارهای زیر ساختی در این حوزه هستیم. ضمن اینکه از تمامی مراجع استفتاهای مختلفی اخذ شده است و با مرحوم علامه عسکری و دکتر اسماعیل اکبری که در زمینه تأثیر معنویت در بیماران سرطانی مقالات بسیاری تألیف کرده‌اند نیز ارتباط برقرار کرده‌ایم.
وی بیان کرد: در حال حاضر آسیب‌های اجتماعی مختلفی وجود دارد که یکی از دلایل آن دور شدن جامعه از معنویت است، یکی از اهداف ما این است؛ که با یک نگاه علمی و کاربردی جوان‌ها را دوباره به سمت معنویت گرایش داده و سلامت معنوی در آن‌ها را افزایش دهیم.

ضرورت تشکیل تیم واحد سلامت معنوی
شرافت با بیان اینکه در ایران گروه‌های مختلفی در مورد سلامت معنوی کار می‌کنند، عنوان کرد: ما باید این گروه‌های مختلف را دور هم جمع کرده و تبدیل به یک تیم واحد کنیم تا خروجی آن مورد قبول جهان و نهادهای باشد.
این کارشناس سلامت معنوی بیان کرد:در یک پروژه ۱۰ ساله با سازمان بهداشت جهانی کار کردیم، که در آن ۱۵ کشور حضور داشته و از خروجی آن یک فیلم تهیه و به زبان‌های مختلف دوبله شد، این پروژه متأسفانه با وجود تحریم‌ها متوقف شده است در حالی‌که اصلا نباید کارهایی که در زمینه سلامت معنوی انجام می‌گیرند متوقف شوند.
وی تأکید کرد: پروژه تأثیر معنویت در درمان بیماران سرطانی که توسط مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید پزشکی انجام می‌گیرد باید یک گستره جهانی داشته باشند و در این راستا باید مراجع نیز نتایج تحقیقات را به لحاظ دینی و شرعی مورد تأیید قرار دهند.

باید خروجی علمی جهانی داشته باشیم
شرافت تصریح کرد: ما با عنوان گروه سلامت معنوی بعد فراموش شده سلامت کار می‌کنیم، سمن‌های مردم نهاد را تشکیل دادیم، تا بتوانیم این اهداف خود را پیگیری کنیم، اما باید با کار کارشناسی گروه‌های علمی، پزشکی دینی و فلسفی را باید همدل کنیم و یک خروجی علمی جهانی از آن داشته باشیم.
وی افزود: ما منابع مختلف در زمینه تأثیر سلامت معنوی جمع‌آوری کرده، اما برای کاربردی کردن آن نیاز است تا منابع حوزه‌های علمیه را تجمیع و از آن‌ها یک خروجی بگیریم و بر این اعتقادیم که به این وسیله راه برای گسترش سلامت معنوی در جامعه باز می‌شود.
شرافت یادآور شد: یکی دیگر از اهداف ما گسترش سلامت معنوی در مدارس، دانشگاه‌ها و خانواده‌ها بوده و در این راستا امیدواریم نهادهای مختلف و رسانه‌ها نیز به ما کمک کنند.

http://www.mefda.ir/news/91364/%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D9%85%D8%B9%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C

 

منعویت و سلامت روان دو فاکتور مهم در پیشبرد اقتصاد مقاومتی است...
ما را در سایت منعویت و سلامت روان دو فاکتور مهم در پیشبرد اقتصاد مقاومتی است دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : salamatmanavet بازدید : 187 تاريخ : سه شنبه 11 تير 1398 ساعت: 23:44